Stannar upp igen.
Jag ställer mej över stolen med ryggen mot dej, ber dej komma fram och långsamt dra upp min klänning. Du lyder. Toppen är helt inne och nu känner jag hur bred dildon är, den kommer att få plats, men bara precis. Jag har en kort klänning, höga klackar och syndig blick.
Dildon glider fram igen och jag styr den till min fittas öppning. Snart halkar dildon underbart skönt och jag låter ollonet smeka kittlaren en stund, och flyttar mej sen så att den glider bakåt genom skåran upp mot stjärtöppningen.Det får inte va nåt motstånd.Jag vill att du ska se allt, precis allt.

Smisk som liten

Jag fick ställa mig upp. Smiska mig hårt. Boit för bit av hans kuk försvann i hennes mun. Hon drog ner Vladis träningsbyxor, samtidigt som han smiskade mig hela tiden. Jag fick dricka för mina föräldrar, men inte för min syster. Vad är det här skrek han. Med Vladis jättekuk i mina ögon, somnade jag efter att ha låtit mina fingrar smeka mig till flera orgasmer.Vi fick ta av oss allt på underkroppen, lägga oss över hans knän och så smiskade han oss med sina stora händer till han tyckte att det var nog för oss.Jag kände redan hur det började rinna där.

Min sommar med Maria.

Givetvis hög jag in direkt och slickade för allt jag var värd, det fullkomligt forsade ur hennes savande fitta. Det var inte överdrivet trångt, men det stramade skönt.
Visst, svarade jag och följde snabbt efter henne ut. Jag greppade hennes bröst när dom gungade framför mig, eller rättare sagt vajade eller vad man skall kalla det, för dom var så fasta att dom inte hade en tendens till att gunga. Hon kände sig nog iakttagen, för plötsligt vände hon sig mot mig och log, när hon såg hur jag studerade henne. Jag fick in en fullträff på henne , mitt emellan brösten och sanden ran rakt ner i klyftan mellan hennes bröst. Jag kommer snart sa de hon. Vi hängde mycket runt korvkiosken, stod och spanade vid högstadieskolan (vi gick en teknisk utbildning, och det fanns knappt en handfull tjejer på vår egen skola).
Vi satt kvar en stund och bara gosade och kysstes.

Emmas svarta erfarenhet

Och jag var alldeles svettig, också luktade jag sperma.Malick sträckte sen upp sin hand och började smeka mina bröst.
Då hoppade jag till och tittade bort.Jag gjorde vad han sa åt mig, och precis när jag gapade så började han komma.Vid den här tidpunkten så hade jag fullständigt glömt min make Stefan.
“Det var kontoret, en av deras datorer har krashat så jag måste in och titta på den.Fast på dagarna så brukar jag åka in till stan, kanske ta en fika och gå runt och titta på kläder.
“Har du någon kondom.
“Dra bara ut den innan du kommer.” Frågade jag lite tyst.” Sa jag och skakade hans hand.Och jag fick den rätt intill ansiktet.

Advertisements