Efter att ha ridit sig till ytterliggare orgasmer klev hon av och satte fötterna i sina höga klackar, hon gick fram mot mig och byrån och tog en flaska kokosolja som stod bland solkrämerna, Mugji kom efter och Anna satte upp sitt ena ben på stoldynan. Kan du fota sa hon till mig samtidigt som hon knäppte upp Mugjis byxor, jag slutade runka och sträckte mig efter kameran. Anna fortsatte att vara påflugen och han började smeka hennes bröst bakifrån, hon lät sig villigt smekas och tittade på mig. Jag han precis slå på och zooma in när hon lirkade upp hans enorma lem. Jag kunde inte undgå att stirra då bodien inte lämnade mycket åt fantasin. Jag vaknade av det högljudda stönandet från rummet intill och kunde inte låta bli att onanera medan jag tänkte kvällen innan. I love that as, sa han gång på gång innan han till slut tog ut sin stora grova kuk och försiktigt pressade i Annas stjärt. Jag hade lagt ifrån mig kameran och njöt av synen. Gång på gång såg jag hur Annas älskare sprutade kaskader av sperma över hennes gigantiska bröst.

Swansea

Nog hade jag blivit godkänd alltid, jag jublade inombords.
Vi höll ett ganska högt tempo i vår lek, så det var nog inte mer än tre fyra minuter efter vi kommit upp i rummet. Med nio par mer eller mindre simmiga ögon som en kort minut granskade mig intensivt föll den förutvarande diskussionen åter in i sina utnötta gängor, intresset för nykomlingen vart tydligen kortlivat.Jag värjde mig efter förmåga utan att vara otrevlig, vilket visade sig vara helt rätt taktik.
Då jag vart den ände i baren som ej överträffade hennes ålder med generations stor marginal kom det sig så att vi hamnade i konversation, hennes dialekt skvallrade om ett ursprung på den gröna ön. Katolska skönheter är ju alldeles omöjliga att lägra, men skam på den som ger sig utan att försöka.

Han stod med ryggen mot mig och höll som bäst på att tvåla in kroppen samtidigt som han gnolade högt för sig själv. Han tog en handduk från högen av sommardoftande tvätt i soffan och släntrade iväg mot badrummet. Jag drar försiktigt med naglarna längs hans rygg vilket får honom att rysa. Jag känner hur han kommer i heta stötar. Jag sätter mig också ner för mina ben är på tok för darriga för att jag ska kunna ställa mig upp…


Han tror att han bestämmer, men det är ändå jag som har kontrollen.

Saba satte sig på knä med benen på var sin sida om min överkropp.


Hennes hand hamnade i höjd med min fitta och jag tror att jag anade en liten smekning över venusberget på klänningen. Min man ställde sig bakom mig så han också fick se. Det här måste du se

Min man reste sig och blottade sitt stånd som stod praktfullt snett uppåt.

De kom in i köket och han presenterade Günther och hans fru Saba. Men det var skönt att känna på.

Saba tog fram en pläd och lade över biljardbordet sedan lade hon en styv kudde från soffan mitt på bordet.

Advertisements