Klädpoker (ung/straight)

– Hej, hej… svarade jag lagom entusiastiskt.Jag tog snällt av mig strumporna utan någon större uppmärksamhet.
– Läxor…
– Jag har fyra… så om ni tar av er lite så har vi samma antal.De “slängde” ned mig i ena soffan och gick och satte sig i andra soffan.
Jag agerade så cool som det bara gick, tog långsamma steg mot skåpet och verkligen drog ut på hela proceduren. Jag kände igen en av tjejerna som en polares syrra, och antog att alla var lika gamla, dvs 12 år.
– Okej…”Mmm…Kommande runda satsade jag återigen högt men tappade allt och slutade med triss.

Han fattade i mina knäveck, drog upp och särade mina ben så mycket som möjligt så att mitt underliv var helt vidöppet för hans kompis som stod på knä och runkade framför mig. Anna gick fram till kassan och löste tre biljetter till biografen. De hette Sara och Anna, också de medlemmar i samma rörelse, fast de hade då redan hunnit med att gå kyrkgången fram.
Anna böjde sig fram och viskade något i den närmaste killens öra, och han berättade tydligen sedan för sina kompisar vad hon sagt. Det kändes lite märklig att stå så tätt ihop och känna hur våra kroppar gneds mot varandra. Orgasmen pulserade i kraftiga vågor och då den ebbat ut tittade jag ner på min älskade väninna och såg hur hela hennes ansikte glänste av mina safter. Min klitoris gneds så underbart skönt mot hans bäcken då han juckade djupt i mig och jag kom i en otrolig orgasm.

Hon brukade börja tidigt ganska ofta precis som jag sådär vid 5tiden på morgonen.
Anna sätter sig på huk framför mig och tar min spräng hårda kuk i munnen, slickar längs skaftet och drar försiktigt med tänderna på ollonet.
Jag på pekar att klockan redan är 6 och att personalen kunde komma in när som helst, Anna tar mig i handen och drar iväg mig in i arkivet som inte var riktigt färdigbyggt än, jag ställer mig bakom Anna och lyfter hennes klänning så jag kan lyfta på bh:n och komma åt hennes små bröstvårtor som står rakt ut. Jag hade precis slutat på ett verkstadsjobb efter bara 3månaders anställning, det skulle sparas in och flyttas ut.
Vi kysser varandra en långstund och jag smeker hennes fina rumpa utanpå den tunna sommarklänningen, samtidigt svarar hon med att smeka min kuk utan på byxorna, jag svara med att smeka min hand upp under klänningen och längs troskanten, på den blöta trosan.
Jag fortsatte att pumpa på i hennes plaskböta fitta tills jag sprutar en jättesats rakt upp i hennes fitta.
Anna var inte sen att fatta vinken utan sätter sig ner på min kuk, samtidigt som jag försöker att tysta hennes stönanden och skrik, hon börjar att krampa med den blöta fittan när det går för henne.
Jag satte mig och ringde runt till olika verkstäder i Stockholm och till min förvåning fick jag flera napp, jag var och kikade på flera jobb men bestämde mig tillslut för att börja på en liten firma med 20talet anställda på Värmdö.
Jag trodde aldrig det skulle bli något men vart efter tiden gick blev det mer och mer flörtar, kortare kjolar, blickar mm.
På vägen tillbaka så säger hon att hoppas att jag inte blir med barn jag har inget skydd..
När jag sedan står vid maskinen upptäcker jag att hennes blöta stringtrosor sticker upp ur min ficka.
En morgon när jag stämplat in gick jag upp på kontoret för att hämta lite papper till skrivaren så möter jag Anna som står utan för sitt kontor, vi pratade lite när hon plötsligt lutar sig framåt och kysser mig.
Anna börjar att knäppa upp mina byxor och smeker min kuk samtidigt som jag smeker hennes stora blöta blygdläppar undertrosan, det formligen rinner längs benen på henne när jag drar ner trosorna på henne.
Dagen sniglar sig sedan fram till lunchen, vi träffas utanför vid min bil som vanligt och åker iväg för att äta lunch vid lunch bordet får hon igen sina trosor samtidigt som vi bestämmer att det här måste göra om.

Möte på skola

Medan mina händer sakta drog dem av dig började du kyssa mina bröst för att sedan ta in den ena bröstvårtan i munnen och suga på den.

Du lade mig ner på madrassen och du lade dig bredvid, snart fann våra läppar varann igen, allt hetare och hårdare. Den tröttheten som brukade infinna sig runt nio vid lektionernas slut fanns inte där utan det var mer av en förväntan. Jag visste vilket håll du skulle komma ifrån, det hade vi bestämt innan på chatten.

Du tog hinten och rullade runt så jag åter befann mig underst.

Du drog försiktigt isär min jacka och dina händer gled innanför uppe vid mina axlar och snart föll jackan ner på golvet.

Jag hängde av mig jacken och lade mina böcker på det lilla skrivbordet.

”Du är mycket sötare än på bilderna” sa du och ställde dig tätt intill mig så jag stod med ryggen mot dörren.

”Ska du med och upp till allrummet, vi var några som tänkte agera ut våra dramatik texter från förra träffen?” Dina händer landade på mina lår och letade sig in under mitt nattlinne. Inte för att jag klagade, det var bara kul med extra utrymme och dubbelt med kuddar.

Advertisements