Ta mig. Toner som fick Ammi att smälta som smör och tog gled in i Robbans öppna famn.

Han luktade gott men hon vågade knappt dra in igenom nästan, hon vågade knappt andas för att inte väcka sig själv ur denna ljuva dröm.
Han började stöta in och ut, snabbare nu.

Ammi höll sig nära honom och lyssnade då han berusat pratade om hur jobbigt det varit en tid mellan dem båda. Han kunde titta på henne, han ville ha henne och hon ville ha honom.

Ammi var den som hade nyckeln och skulle bara gå igenom alla fönster och dörrar för att se att inget lämnades öppen.Ammi kände en viss rädsla att någon skulle vakna eller om någon låg och lyssnade på dem.

Den lilla blonda bimbon som var med hann inte ens reagera men såg lite småsur ut redan då hon kom.

De övriga begav sig ut i natten och bort mot huset där Jocke bodde med sin mor och syskon.

Jag kände hur mitt ansikte antog en rödaktig nyans. Hon masserade dem och nöp i bröstvårtorna. Det var första gången jag mottog en liknande behandling. Jag invände att vi inte hade några badkläder vilket hon bemötte genom att dra av sig klänningen och säga att vi kunde bada i underkläderna. Hon sade att maten skulle vara klar inom tio minuter och att det var bäst att jag skyndade mig. Hon tycktes förstå vad som var på gång och lade sig på mage med kudden under underlivet. Hon hade emellertid bytt till en body i vit spets. Mitt stånd var hårt som aldrig förr och endast med enorm viljekraft lyckades jag hålla mig från att själv börja onanera.

Konferens i Göteborg

Han avbröt sitt tråkiga värv och kom fram till sängen med sin snopp som en pekpinne framför sig.

Aj aj, tänkte jag, jag leker redan med tanken fastän den är otänkbar, eller är den det? Jag låg och tittade på Kalle och hans ståtliga stånd och tänkte på vad jag ville göra. Jag hade totalt glömt bort att han var där. Det blev en riktigt tidig kväll med en god bok i sängen men den fick mig att bli våt och kåt och önska att min man var hos mig. För varje ny smutt kändes skillnaden allt mindre och min längtan bara ökade. Jag hörde mig eget skrik och det var så skönt att jag knappt uppfattade att det gick för honom strax efter.När han gled ur mig och lade sig bredvid, tittade jag upp och såg Kalle sitta och onanera i sin stol.

Advertisements