Författarens anmärkning: Detta är ett verk av fantasi och som ett resultat inte överensstämmer med de begränsningar av verkligheten (säker sex, fysik av analsex, etc). Det är därför det är erotiska noveller snarare än en bruksanvisning.

Återkoppling och rösta är alltid mycket uppskattad. Tack!

Det hade börjat som alla andra natten på jobbet.

Men nu här var han, i baksätet på en stretch limo, sodomizing Kim Kardashian som hon skrek hennes tillstånd.

“Det är det,? Det är barnet det! Gör mig din jävla hora!

Calvin kunde knappt tro det. Det var bara inte möjligt. Men när han lutade sig fram för att krama henne vanhedrande stora bröst – allt medan jävla hennes notoriskt phat ass – såg han tillbaka på natten och tänkte på hur han skulle komma att vara här
.

Kvällen började med ett samtal från Cal chef berättar för honom att det speciell gäst DJ hade kallas i sjuka för den natten set.

“Du skulle verkligen vara rädda min röv om du kunde fylla i för honom.” Chefen sade.

Naturligtvis Cal överenskommits. Lönen på en lördag kväll var över dubbelt vad han fick snurra skivor under veckan och det faktum att chefen bad honom att fylla i visade honom att ägarna hade förtroende för vad han kunde göra.

Han dök upp på klubben vid 10 och hans set startade vid 11. Hans monter var liten och mörk, men bekväma, och dess läge högt över dansgolvet tillät honom full utsikt över publiken. Han såg stolt eftersom de reagerade med spänning och glädje när han tappade nästa slag på dem.

Att bo i LA och arbetar på en nattklubb, hade Cal vuxit immun mot att vara starstruck. Han hade sett alltför många tween idoler gör slag i toaletter och för många pint-size ledande män plocka slagsmål för att köpa in hela kändiskulturen sak längre.

En vacker kvinna, däremot, är fortfarande en vacker kvinna, och när en modell eller skådespelerska eller den senaste “det” flickan kom in i partiet, Cal var tvungen att erkänna att han skulle sitta upp och ta meddelande … inte att de lagt märke till honom i gengäld, bundet som han var i skuggan av sin monter.

Av alla partytjejer, de stigande stjärnor, de celubtantes – eller celubu tards , beroende på din åsikt – det var en som ovan stod alla andra
.

Kim Kardashian.

Och hon var ner nu, på golvet, dansar till Cal s takt.

Cal kände henne väl. Hur kan någon inte i denna moderna kulturen? Hon var känd för exakt samma anledning Paris Hilton var. Den generösa svaret var “för ingenting”. Den mindre generösa svaret skulle vara för att vara en rik flicka som fick fångas jävla på kameran.

Hon hade parlayed en hel karriär från det felsteg, med hjälp av möjlighet så slug sätt att den markerade skillnaden mellan henne och hennes före detta bästis Paris. Kim var slug. “Dum som en räv”, gick ordspråket.

Det skadar inte att hon såg ut som hon gjorde. Medan Paris hade en hängande öga och en konstig näsa och en tom blick putsade över hennes ansikte, Kim hade den typ av porr stjärna dimensioner som skulle driva någon människa vilda, och bara den minsta glimten i ögat att hon visste hur man använder dem .

Inte för att något av detta kan tolkas som beundran på Cal s del. Om något, var han tveksam om henne och allt hon representerade. Om frågade rakt på sak, kan han bara motvilligt erkänna en attraktion som går till henne, trots hennes uppenbara ytlighet.

Tittar ner på henne, men eftersom hon flyttade under ljusen och skakade så mycket prisade bytet av hennes, visste han sådana avslag var meningslöst. I köttet, var hon dubbelt så vacker, och hela hans kropp rörs vid blotta tanken på henne.

Och sedan, som om hon kunde känna hans uppmärksamhet, hon tittade upp på sin monter. Hennes ögon förbundna med hans. Hon log ett menande leende.

Cal hjärta plötsligt kändes som en glödlampa för tillfället för att blåsa ut. Den ökade och brast. Han tittade bort, konstigt generad, bara för att se tillbaka på henne en sekund senare. Hon stirrade fortfarande på honom. Hennes ögon var retas, hennes leende konstigt intim.

En annan flicka, förmodligen en vän till henne, knackade henne på axeln, och precis som att anslutningen bröts som Kim tittade bort. Cal släppa ut ett andetag.

Han fokuserade på sina däck och borstade för tillfället åt sidan. Med all den spegelglas kring montern, skulle han inte bli förvånad om hon erbjöd en flirtig leende till sin egen spegelbild. Han skrattade för sig själv. Ja, verkade det rätt. Det var exakt vad som pågick.

En timme passerade. Han hade glömt bort Kim fullständigt och, om något, han var lättad över att vara fri från distraktion. Med sin snäva, urringade klänning var hon alldeles för hypnotisk syn. Om han ville bevisa sig till sin chef i kväll, han behövde så få omläggningar som möjligt.

Som på en given signal, knackade det på dörren.

Cal vände sig om. Hans glödlampa hjärta brast en andra gång.

Kim stod i dörröppningen av montern i hennes avslöjande lila cocktail klänning, hennes fuck-me pumpar lägga till henne redan imponerande höjd. Hon stirrade på honom med samma retas leendet hon hade erbjudit honom förut.

“Öh … hej.” Cal sagt.

“Hej”, svarade hon. Hon väntade inte på Cal att bjuda in henne i. Istället slinked hon in i båset och stängde dörren efter sig. “Jag hoppas att du inte har något emot att jag kom upp.”

“Nej, nej … inte alls. Det är lugnt. Hur kan jag hjälpa dig?” Cal sade. Han slog rött på play-knappen på nästa spår. Det borde ge honom tillräckligt med tid för att få allt vad konversation Kim hade i åtanke.

“Tar du begär?” Hon frågade en fråga nästan alla DJs reagerade med fullkomlig irritation.

“Förlåt, nej. Inte den typen av klubb.” Cal sade. Kim klev fram, bård mot honom, vilket detta organ av hennes närmare och närmare honom.

Hon fnissade.

“Det är inte en begäran om musik.” Hon sa. Hon drog så nära honom att deras läppar var nästan rörande, då undvek honom att stå bredvid honom bakom däcken.

“Då, eh … vilken typ av begäran är det?” Cal frågade.

“Det är min födelsedag i morgon. Egentligen …”, sade hon, lyfter hennes handled för att titta på klockan. De få sekunder det tog henne att fokusera ögonen berättade Cal hon hade druckit. “… Det är efter midnatt … Jag är officiellt en födelsedagsbarnet.”

Hon tittade upp på Cal och flinade. “Hjälp mig att fira?”

“Tja, det beror. Vad har du tänkt dig?” Om hans hjärta hade spruckit innan hade glödlampa blixtrade tillbaka i livet nu och brann mycket ljus och mycket varmt.

“Vanligtvis skulle innebära poppar en flaska champagne. Men jag känner mig som poppar något annat ikväll …” Hon sa, hennes kaliforniska lilt slutar i en berusad förtal.

Med ruffling av silke hon gled in mellan Cal och konsolen. Hennes kropp var nu pressas hårt mot hans. Hennes begränsade bröst trycks mot hans bröst, värmen i hennes grenen tryckt mot hårdheten i hans. Hon luktade som parfym och cocktails.

“Säg mig en sak.” Hon sa. Cal fick medvetet lindra stryk av hans hjärta att svara,

“Ja?” Han frågade. För ett ögonblick verkade det som om hon inte skulle säga något annat. Istället stönade hon lätt som hon sprang sina händer upp och ner hans överkropp och spelade på sitt bälte.

Slutligen talade hon.

“Säg mig … kan du utföra under press?”

Hennes fingrar hakade på gylfen, packa upp dem, vilket gör henne att doppa sin hand i hans jeans och känner redan helt upprätt medlem som pulserade inuti.

“Herregud …” Cal viskade i brådskande hysch.

“Att inte svara på min fråga.” Kim sade med ett gäckande leende. Hon klämde honom genom hans boxare som för att locka honom till att svara.

“Öh, ja, ja … jag klarar lite tryck …” Han sa, vilket fick honom att slå spela på det andra spåret hade han radat upp. Publiken på golvet nedanför inte pausa eftersom deras dans matchas i takt med den nya låten.

“Det är vad jag vill höra.” Kim sade, drar handen fri från gylfen tillräckligt länge för att rycka av sig bältet. Hon drog byxorna nere och brottades med hans underkläder, dra sin stora, seg kuk ut till ljudet av hennes stön godkännande.

“Åh, yesss …” Kim mumlade, kör sin hand upp och ner Cal axel för att bedöma den fulla längden på honom. “Det här är exakt vad jag ville.”

Hon lindade handen runt hans kuk, strax nedanför åsen av hjälmen, och klämde hårt. Cal stönade, hans höfter runkar av sig själva.

“Fungerar precis som jag är inte ens här.” Hon sa, som erbjuder honom en sista titt på hennes tindrande ögon och busiga leende innan hon föll på knä framför honom.

Stjärnor pulsade framför Cal ögon … eller var det bara lamporna i klubben? Det var svårt att säga. Allt han kunde tänka på var den otroliga känslan av Kim Kardashian mun när hon särade hennes läppar och sög ner honom.

Han stirrade ut i folkmassan nedanför. Från där de stod att de inte skulle kunna se korpen hårig kändis som var närvarande tar varje tum av hans kuk och girigt linda tungan runt den. Den tanken ensam skickade en annan spännande racing genom honom.

“Jeeeeesus.” Cal suckade som Kim huvud guppade på hans axel, hennes läppar smällde och hennes kinder slurping som hon gav honom den bästa avsugning han någonsin hade haft.

Hon tittade upp på honom, hennes chokladbruna ögon gnistrande i mörkret. Hon gled hans kuk ur hennes mun, hennes fingrar leker med den nu hala skaftet.

“Missa inte beat, Mr DJ.” Hon sa med ett fniss, meddelar Cal att ta hans hörlurar. Han hade bara tillräckligt med tid att rada upp ett annat spår, blanda takten i med sången som avslutar.

Kim skrattade vid halka. Självklart älskade hon hur mycket av en distraktion som hon hade visat sig vara.

“Mycket bra!” Hon sa, pumpa hans axel med båda händerna när hon sörplade på svullna huvudet.

Spänningen i Cal byggde. Det hade varit ett tag sedan han hade sitt senaste varit med en kvinna, än mindre en var scorchingly hot – och sexuellt begåvad – som Kim. Han försökte att fokusera på däck framför honom för att inte bli för upphetsad för snabbt.

Kim kittla hans kulor och, känna hur tätt de var, dök hans axel från munnen för att reta honom.

“Ska du cum, Cal?” Hon frågade. Som en lekfull katt, gned hon sitt ansikte mot hans hårda, glittrande kuk, den svullna huvud som går längs kinderna, över näsan, undersidan av axeln trycker mot hela den vänstra sidan av hennes ansikte. Hela tiden, kupade hon och kramade hans kulor.

“N-nej …” Cal sa svagt, vrida rattar och trycka rattar, desperat försöker ignorera hur dåligt han ville ha henne, hur mycket han hungrade efter hans frigivning.

“Nej!” Kim upprepas med mock förvåning. “Menar du att jag inte är en bra cocksucker, Cal?”

“Inte alls …” Cal andades, slå på play-knappen på en annan låt. Han började oroa sig för att hon skulle ha kommit till sina sinnen och lämna honom blå-balled och generad.

“Så jag är en bra cocksucker då?” Kim frågade. Hon gned sin kuk mot den andra sidan av hennes ansikte nu, hans bollar trycka mot hennes haka. Hon rullade huvudet bakåt för att flimra tungan mot hålet på hans snäva, lila hjälm.

Mycket bra.” Cal sade, i hopp om att spela tillsammans och cajoling henne skulle få henne att avsluta det hon började.

“Den bästa?” Hon bad, nu taunting honom av lister spetsen tungan längs undersidan av sin sträckning cockhead.

“Det bästa!” Han upprepade desperat.

“Just det …” Hon stönade. “Jag är den bästa jävla kuksugare du någonsin träffat. Och du kommer att cum för mig, eller hur?” Hon nådde en hand upp och kramade hans axel hårt, nästan smärtsamt. “ Är inte du?”

“Ja!” Cal svarade utan att tveka.

“Sedan ska vi göra dig cum , hmm?” Hon sa med ett stort flin, innan glider hans lysande axeln mellan hennes läppar igen. Hon föll på knä framför honom, helt enkelt hålla honom där i hennes mun, ler runt hans kuk.

Cal stack på ett par knappar i framför honom, att hålla takten levande, lägga till några prover. Han kunde känna Kims varma mun under däck, sitter sysslolösa, innehåll att göra någonting mer än kuvert honom.

Han tittade ner, nyfiken på varför hon inte rörde sig. Kims ögon glödde tillbaka på honom i en kom-hit blick, hans uppmärksamhet cue hon hade väntat på att börja corkscrewing huvudet, vrida hennes mun runt hans medlem i en överväldigande tornado för att suga och slicka.

Ssssllllrrpppp pppluuhhhpp ssqwlk Kim mun poppade och klafsade som hennes hår piskade till höger och vänster, hennes mun en virvelvind på Cal s bultande kuk.

“Shhit!” Cal förbannade, hans åsna bet och hans ben som hotar att ge ut under honom som Kim mun vred fri från sin axel, vilket gör henne att börja tungan-surrning på undersidan av ryckningar huvudet.

Kim omringade båda händerna runt Cal kuk och började runkar honom hårt och snabbt, löddrande hans bollar med sin tunga.

“Ge mig din vackra vita last!” Hon fräste, hans pubes kittla hennes näsa. “Jag vill smaka! Jag vill ha det på min tunga och glider ner i halsen!”

Cal kändes som huvudet på hans axel hade aldrig varit så hårt, aldrig ansträngt så tight. Hela hans kropp var inriktad på detta en stund, här behöver. Han visste. Han visste att han var vid sin gräns.

Värme. Bubblande värme. Det vällde upp inifrån honom, strömmade från hans bollar att explodera i fett, mjölkaktiga fyrverkerier från toppen av hans kuk.

“Fuuuuu — rrrgh! Fuuhh! Fan! ” Han grät, hans bäcken stickande fram som han sprängde varm och tung i Kim Kardashian väntar mun, hennes hals glugging som hon svalde varje. Sist. Drop.

“Mmmmmm!” Hon stönade gillande, hennes ögonfransar fladdrade när hon tittade upp på honom, hennes kinder urholkad runt hans dunkande kuk. “Uuuummmnnnh!”

Hon öppnade munnen för att visa Sheeny tuss hon hade samlats på hennes breda tungan, den sista stänk av Cal s SPERMA slå henne på hennes helt påhittade läppar och hennes ivriga smaklökar.

I sin entusiasm, spillde hon några droppar Cal last, låter det droppa in i den lockande avgrund av hennes klyvning. Hon fnissade på varma, lura känslan av den innan du stänger sin fulla munnen och svälja djupt.

“Så läckra!” Hon entusiastisk, innan höja ett ögonbryn. “Men du kanske vill betala lite mer uppmärksamhet.”

Cal var förvirrad för ett ögonblick, övervinna, som han var med Kim mun och glädjen i hans frigivning. Slutligen lyckades det att penetrera sin orgasm dimma som beat spelas i bakgrunden långsamt bleknar och lämnar publiken nedan med något att dansa till.

Cal scrambled, slår “play” precis som klubben full av människor började uttrycka förvirring om vad som hade hänt med musiken.

Kim flinade, Cal dugg kuk plopped på kinden.

“Jag tyckte du sa att du kan utföra under press.” Hon sade, att placera en kvardröjande kyss på hans axel brinnande huvud innan hon drog byxorna upp, hugg honom bort igen.

“Du fick din last, eller hur?” Cal sade med ett kaxigt flin.

Kim skrattade, som erbjuder honom sin hand för att dra upp henne.

“Jag kan fortfarande känna det värmer min hals.” Hon viskade i hans öra. Cal ryste när hon sög loben innan du drar iväg.

“God natt, Mr DJ”, sade hon, promenera över till dörren. “Tack för champagnen.”

“H-grattis på födelsedagen!” Cal kallas efter, osäker på vad jag skulle säga.

Hon erbjöd honom en uppkäftig blinkning, öppna dörren och glider ut ur båset och lämnar Cal att undra hur i helvete som just hade hänt. Han var ingalunda ointressant, men han var inte den typen av kille som fick sugas ut genom slump kändisar på offentliga platser.

Med hela hans kropp fortfarande stickningar, Cal tillbaka sin uppmärksamhet på dansgolvet. Han höll ett öga för Kim, men såg henne inte igen. Så småningom antog han att hon hade lämnat klubben.

Damn. Jag borde ha bett om hennes telefonnummer. “ Han tänkte för sig själv, hela hans inställning till Kim Kardashian nu dramatiskt förändras.

Genom 03:00 Cal var omslag upp sitt set, majoriteten av publiken efter att ha flyttat på sina olika Avhämtning klubbar. Efter att han hade slutat för natten, städade han upp, slängde sin väska över axeln och gick ut bakvägen, för trött för att hänga med personalen.

Han tog oftast bakdörren för att undvika de fyllon som ibland dröjde kvar utanför entrén. Det var normalt övergiven med undantag för ett fåtal av de anställdas bilar. Ikväll var dock första gången han hade gått ut för att hitta en limo sitter där och väntar.

Fönstret i baksätet surrade ner och Kim Kardashians vackra ansikte materialiseras ur mörkret inom.

“Mr DJ!” Hon kallade med ett leende, viftade handen för att bjuda in honom. “Vill du ha skjuts?”

Som Cal närmade limo, svängde upp dörren. Han såg till vänster och höger, kontroll för att se om det kanske fanns det vissa reality TV-kameror eller paparazzi hängande runt eller något, innan han gled in. Dörren smällde igen bakom honom.

Han hade aldrig varit inne i en limousin innan. Det fanns två säten vända mot varandra, både plysch läder. Kim satt ler varmt mot honom i hörnet.

“Tack”, sade han. “För hissen. Och … du vet … för innan också. Det var den bästa —”

Kim satte pekfingret, en gest för tystnad. Hon lutade sig fram, höjer rösten för att ta itu med chaufför som satt tyst i framför bilen.

“Kör.” Hon sa till honom innan du trycker på strömbrytaren som rullade privatliv skärmen uppåt. Bilen mullrade till liv och drog ut i gränden, ljusen från gatlyktorna studsar dess reflekterade fönster.

“Jag tror inte att jag presenterade mig ordentligt innan,” sade hon, återvänder hennes uppmärksamhet till Cal. “Kim Kardashian. Och du är?”

Hon erbjöd honom sin hand, som han tog. Han placerade en mjuk kyss på baksidan av den, själva bilden av höviska anständighet.

“Calvin”, sade han. “Kalla mig Cal.”

“Trevligt att träffas, Calvin-call-me-Cal,” Kim sade med en förvirrad fniss, innan du slår hennes uppmärksamhet på limo minibaren. “Vill du ha något att dricka? Champagne, kanske?”

Hon erbjöd den sista med ett meningsfullt leende. Cal skrockade i gengäld.

“Låter bra för mig.”

Kim hällde två glas champagne.

“Skål”. Hon sa, och de klirrade sina glasögon tillsammans. Som Cal smuttade, höll han syn på Kim ur ögonvrån. Han undrade vad exakt hon hade i åtanke.

“Du vet, Cal,” sade hon efter att ha svalt en liten munsbit champagne. “Du har verkligen den vackraste kuk jag någonsin sög.”

Cal kvävdes nästan på hans drink. Han lyckades undvika att göra en spott-tar endast genom svälja champagnen ner. Kim flinade,

“Det är sant. Så stor och tjock och välsmakande. Men mässa mässa, du vet …”

“W-vad menar du?” Cal frågade hans pulsen för det kändes som hundrade gången den kvällen.

“Jag har sett din,” Kim sade bena hennes ben. “Nu är det dags för dig att se mig.”

Som man kan förvänta sig av ett celubtante – och som Cal hade hoppats på -. Hon inte hade på sig några trosor

Hennes könshår var mörkt, naturligtvis, men bra. Röklik. Det var uppenbart att hon tog noggrann hand om det, formad som den var i en perfekt triangel som pekar på hennes redan våta fitta, läpparna rosa och fuktig.

Cal kunde känna en suck flyr inifrån bröstet. Kims tänder blixtrade i ett leende av smutsig glädje.

“Mine är inte som din,” sade hon, hennes leende flytta in i en mock pout. “Det är inte stor. Den är liten och tät och mycket, mycket våt.”

Hon halkade en hand ner, sära hennes pussylips öppen med sin mellersta och pekfingrar. Pärlorna fukt gnistrade som Kim körde henne retas fingrar upp och ner hennes veck, skimming hennes klitoris och orsakar hennes lår för spänd.

“Mina bröst, dock”, sade hon, hennes lediga hand når upp till krama och smeka hennes vänstra bröst. “… Nu är de är stort. Håller du inte med?”

Cal nickade stumt.

“Mycket stor,” svarade han. “Även om det är svårt att säga utan att få en ordentlig titt.”

Kim skrattade.

“Sant!” Hon sa, tummen haka in bandet på hennes klänning, leka med det. “Skulle du som för att se dem?”

“Väldigt, väldigt mycket.” Cal sade. Han satt och stirrade på Kim utan att blinka eller titta bort. Han ville spela in varje sekund i hans minne.

Hennes bländande vitt leende lyste på honom igen när hon drog banden av hennes klänning ner, blottar tums efter tum av sluttande bröst kött.

Så småningom, så mycket var utsatt att Cal gissade att hon måste redan bort hennes behå medan hon väntat på honom, om hon ens hade fått på sig en till att börja med …

Advertisements